• DEFAULT

  Apps herunterladen iphone

  apps herunterladen iphone

  Wir zeigen Ihnen nachfolgend, wie Sie eine App auf Ihr Apple iPhone oder iPad herunterladen und installieren. Auf Ihrem Apple Gerät ist die Anwendung App. Sept. Mit einem Trick können Sie auf Ihrem iPhone Apps auch ohne den Appstore und dort in der Mitte auf "Jetzt kostenlos herunterladen". Folgen. Schritt für Schritt Hilfe bei irgendwelche Probleme mit Ihrer iPhone 8. Apps herunterladen einfach Konfigurieren für Ihr iPhone 8.

  Alle informatie wordt ook opgeslagen voor offline gebruik zodat u er ook gebruik van kan maken als u op reis even geen internet heeft.

  Google Trips app voor iPhone. Clips app voor iPhone. Overcast is de meest populaire podcast app voor de iPhone van dit moment.

  Dit wordt deels veroorzaakt door de prijs, waar voorheen voor bepaalde functies van de app betaald moest worden is deze nu volledig gratis.

  Maar daarnaast is de app ook gewoon goed. U kunt er automatisch nieuwe uitzendingen van uw favoriete podcasts downloaden, afspeellijsten aanmaken en makkelijk nieuwe podcasts ontdekken.

  Daarnaast biedt deze iPhone app twee mooie geavanceerde functies. Smart Speed spoort stiltes binnen de pocast op en slaat deze over.

  De Voice Boost functie normaliseert alle geluiden zodat hele zachte stemmen nog verstaanbaar zijn en hele harde geluiden gedempt worden.

  Overcast app voor iPhone. Flipboard is een gratis app voor, onder andere, de iPhone waarmee u het laatste nieuws kunt lezen.

  Het bijzondere aan deze app is dat de nieuwsberichten op een zeer mooie manier worden weergegeven. Ook de belangrijkste Twitter-berichten van mensen die u volgt worden getoond tussen de nieuwsberichten.

  Flipboard app voor iPhone. Buienradar is binnen korte tijd uitgegroeid tot de site waar bijna heel Nederland dagelijks checkt of er regen of zonneschijn op komst is.

  Via de mobiele applicatie is direct te zien waar de regenbuien zich bevinden en welke kant ze opgaan. Het is niet alleen mogelijk om de regen te zien aankomen, maar ook of er bewolking komt of dat de zon blijft schijnen.

  Deze iPhone App is zeer eenvoudig maar doet wat het moet doen, snel weergeven wat voor weer het zal worden. Buienradar app voor iPhone.

  Instagram is een gratis mobiele app die alleen geschikt is voor de iPhone. Instagram app voor iPhone. In de opgeslagen bestanden kunt u makkelijk zoeken op basis van beeldherkenning.

  Daarnaast kunt u beelden bewerken en eenvoudig collages laten maken. Google Photos app voor iPhone. Google Translate Google Vertalen geeft de mogelijkheid om gesproken en geschreven tekst in meer dan 50 talen te vertalen.

  Stap 4 van 13 Om naar een naam van een app te zoeken: Stap 5 van 13 Druk op Zoek. Stap 6 van 13 Toets de naam van de gewenste app in en druk op Zoek.

  Stap 7 van 13 Druk op de gewenste app. Stap 8 van 13 Om een gratis app te downloaden: Stap 10 van 13 Om een app te kopen: Stap 12 van 13 Druk op de home-toets om terug te keren naar de stand-bymodus.

  Stap 13 van 13 Druk op de app die je net hebt gedownload. Ga naar "App Store". Download en installeer een app.

  Dropbox laat je links delen van bestanden die te groot zijn om als bijlage aan e-mails te hangen. Ook handig is de Microsoft Office-integratie.

  Hiermee kun je Dropbox-documenten snel openen en bewerken in een Office-app, om ze vervolgens weer in de cloud op te slaan.

  De LinkedIn-app brengt het zakelijke sociale platform waar je een online cv bijhoudt en contact maakt met anderen naar je iOS-apparaat. LinkedIn wordt vooral toegepast om opdrachten te verkrijgen en je professionele profiel bij te houden.

  De applicatie is opgedeeld in vijf verschillende tabbladen. Daarnaast zijn er specifieke gedeeltes binnen de app voor je eigen profiel en netwerk.

  Bij laatstgenoemde krijg je dagelijks een overzicht van alle ontwikkelingen in je netwerk en zie je connecties, verzoeken, suggesties voor personen die je wellicht kent en andere updates.

  De app is erg uitgebreid, ziet er fraai uit en werkt vlot. Slack is de perfecte chat-app voor op kantoor of in teams. In de app wissel je snel en gemakkelijk tussen gesprekken.

  Alle kanalen worden onder elkaar getoond, wat de app overzichtelijk en fijn in gebruik maakt. Werk je in veel verschillende teams, dan is het handig om gebruik te maken van de zoekfunctie.

  Maak je ook gebruik van de Mac- of Windows-app, dan worden gesprekken op alle apparaten gesynchroniseerd. LastPass is een populaire wachtwoordbeheerder en is ook beschikbaar voor iOS.

  Je hoeft enkel je hoofdwachtwoord te onthouden om toegang te krijgen tot je digitale wachtwoordenkluis. De app synchroniseert al je wachtwoorden en vult inloggegevens automatisch in.

  LastPass is gratis te downloaden, maar vereist wel een Premium-account om gebruik te maken alle features. Wel kun je de dienst eerst twee weken gratis proberen.

  LastPass wordt verder gebruikt om veilige wachtwoorden te genereren en kun je beveiligen met de vingerafdrukscanner van je iPhone.

  Dit is de makkelijkste app om eten te bestellen met je iPhone of iPad. Thuisbezorgd gebruikt je locatie om de meest dichtstbijzijnde restaurants te tonen.

  Handig is dat je in het startscherm meteen kan zien of de betreffende locatie geopend is, maar vooral wat de bezorgkosten zijn en voor welk bedrag je minimaal iets moet bestellen.

  Rechts in beeld staat een filterknop, waarmee je het eten waar je zin in hebt gemakkelijk kan vinden. Vervolgens krijg je op het hoofdscherm meteen de eettentjes die dat aanbieden.

  Thuisbezorgd houdt ook je bestelgeschiedenis bij, zodat je gemakkelijk hetzelfde als de vorige keer kunt bestellen. Skype laat je goedkoop bellen via wifi of het mobiele datanetwerk van je provider.

  Dat kan gratis met iedereen die je kent en relatief goedkoop naar vaste en mobiele nummers. Zo blijf je gemakkelijk in contact met al je vrienden en familie als je niet in de gelegenheid bent om ze persoonlijk te spreken.

  De Skype-app is door de jaren flink verbeterd en lijkt tegenwoordig een beetje op een normale chat-app. Die maakt het mogelijk om meldingen en berichten op de smartwatch te bekijken.

  De Google-app doet zijn voordeel van de geanimeerde Live Photos, maar geeft je tegelijkertijd veel meer opties dan Apple zelf doet.

  Er zijn verschillende mogelijkheden om een Live Photo aan te passen. Een interessante functie is dat je zelf het frame kan kiezen waarop je de Live Foto laat beginnen.

  Een belangrijk detail dat Apple over het hoofd heeft gezien, want dit eerste frame bepaalt hoe je foto eruit ziet. Heb je dus een bewogen foto, dan kun je dit vaak nog corrigeren door in Motion Stills een nieuw beginframe te kiezen dat wel scherp is.

  Met deze film- en seriedatabase kun je de nieuwste trailers en het laatste filmnieuws checken. Ook is er per film of serie behoorlijk veel informatie beschikbaar en kun je direct recensies van filmcritici lezen.

  IMDb is voorzien van een interface die werkt met de posters van de desbetreffende films, wat ervoor zorgt dat alles er aantrekkelijk en overzichtelijk uitziet.

  Dit maakt de app, in combinatie met de enorme database en het feit dat deze gratis is, een must voor filmliefhebbers. Het grote gemak van Citymapper is de manier waarop de app is ingedeeld, waardoor jij binnen een paar seconden weet waar je heen moet.

  De app laat je een huis- en werkadres opgeven, die altijd bovenaan in het startscherm weergegeven worden. Ideaal als je in een stad bent die je niet goed kent en snel wil kijken hoe je bijvoorbeeld de snelste weg naar het station terugvindt.

  Hier houdt de app ook altijd rekening met vertragingen, werkzaamheden of andere obstakels die jouw reis belemmeren.

  Appie van Albert Heijn is te omschrijven als een persoonlijke boodschappenhulp voor het doen van boodschappen. Met de app kun gemakkelijker boodschappen doen bij de winkel, maar ook boodschappen bestellen en laten bezorgen.

  In de app staat de productenvinder centraal, die je naar producten laten zoeken via spraakbestemming of met de ingebouwde barcodescanner.

  Tevens is het mogelijk om een boodschappenlijstje om te zetten in een bestelling en zo direct de boodschappen te laten bezorgen. VSCO Cam is een zeer populaire app die door veel fotografen wordt gebruikt.

  De app is beter en uitgebreider dan de standaard iPhone camera-app en bevat filters die professioneel ogen. VSCO laat je je creaties opslaan in een dagboek of delen met de community.

  VSCO is in de basis gratis, al krijg je tegen betaling meer bewerkingsopties. Hoewel Google-accounts prima in de standaard Mail-app te gebruiken zijn, werkt de Gmail-app toch een stukje beter.

  Je wordt van nieuwe mailtjes op de hoogte gehouden door slimme notificaties en door de deelfunctie van iOS kun je de Gmail-app met veel andere applicaties gebruiken.

  Gmail organiseert mailtjes door ze te archiveren, labellen, markeren of direct te verwijderen. Bijlagen zijn gemakkelijk toe te voegen en door de Google Agenda-integratie kun je gemakkelijk op afspraken en uitnodigingen reageren.

  Je doorzoekt makkelijk mailtjes, terwijl de Gmail-app je van suggesties voorziet. Met Waze kun je goed van A naar B navigeren, maar dat is niet het enige wat de app doet.

  Gebruikers kunnen onder meer laten weten als er ongevallen of politiecontroles zijn, maar ook voor welke prijs je waar tankt. Het design van de app oogt fris en heeft functies die eenvoudig te gebruiken zijn.

  Zo navigeer je nu heel makkelijk naar vaste locaties als je werk of thuis, waardoor meldingen sneller door te geven zijn. Belangrijk is dat meldingen onderweg makkelijk en zonder al te veel handelingen door te geven zijn.

  In het routescherm wordt alle verkeersinformatie verzameld. Een goede nachtrust gaat een stuk verder dan alleen op tijd opstaan.

  Een simpele wekker-app is dan ook niet genoeg. Met Sleep Cycle breng je jouw slaapritme en de kwaliteit ervan in kaart, zonder dat jij hier veel voor hoeft te doen.

  Deze twee functies spelen handig op elkaar in, want omdat Sleep Cycle weet hoe diep jij slaapt, kan de slimme wekker je op het ideale moment wakker maken.

  Je slaapkwaliteit meten met Sleep Cycle kan op twee manieren. De aangeraden manier is via de ingebouwde microfoon van je iPhone.

  Door de wekker te activeren en je iPhone op je nachtkastje te leggen, zal Sleep Cycle op basis van geluidsgolven bepalen of je slaapt, en of je gedurende de nacht wakker wordt.

  Een andere optie is via de bewegingssensor van je iPhone, al moet je hiervoor wel je telefoon in bed leggen. Hierdoor kan de app je beweging registreren en zo bepalen hoe diep je in slaap bent.

  De bekende dating-app Tinder combineert anonieme vleeskeuring met de spanning van daten. In de app geef je mannen of vrouwen een kruisje of hartje om ze al dan niet af te wijzen.

  Hebben jullie elkaar allebei een hartje gegeven, dan wordt er een match gemaakt en start een chatgesprek. Als je iemand echter een hartje geeft, krijgt diegene geen melding.

  Om met het bekijken en beoordelen van profielen te starten, is wel een koppeling met je Facebook-account nodig. Zo vind je vrij eenvoudig een of meerdere matches.

  Pinterest is een digitaal prikbord waar je alles kunnen pinnen wat je aanspreekt. Dat kan over van alles gaan: Handig is dat de app je vanuit Safari zaken laat pinnen, zodat je dingen op het internet gelijk kunt bewaren.

  Een andere belangrijke functie is dat je projecten kunt plannen. Denk hierbij aan het verbouwen van je huis of het herontwerpen van je tuin.

  In de Pinterest-app is veel aandacht voor beeld en de interface oogt overzichtelijk. De applicatie is ingedeeld in verschillende tabbladen, waar je snel en simpel tussen schakelt.

  De makers zeggen zelf over Spark: Daar hebben ze enkele dingen op bedacht. Deze maakt hij automatisch aan in een soort mapjes, die boven je reguliere inbox verschijnen.

  Het maakt organiseren gemakkelijker. Spark bestookt je niet per se met notificaties. De app kijkt naar hoe jij mails verwerkt en leert op een gegeven moment kennen wat je belangrijk vindt en wat niet.

  Op die manier krijg je alleen nog mails met een notificatie binnen als Spark denkt dat het belangrijk is. ProtonMail is opgericht door drie medewerkers van CERN, de Europese organisatie die onderzoek doet naar elementaire deeltjes.

  Het idee ontstond na de onthullingen over massaspionage door Snowden, waarna de drie mannen een succesvol crowdfundingproject voor ProtonMail startten.

  Je kunt onder meer e-mails openen, een labels toevoegen, reageren en bcc-adressen toevoegen. Als je zelf een e-mail opstelt, kun je naast de geadresseerden ook een onderwerp en bodytekst met optionele bijlages toevoegen.

  Apps Herunterladen Iphone Video

  Your iPhone Not Downloading Apps? Fix App Stuck on Waiting, Updating or Loading on iPhone or iPad

  Apps herunterladen iphone - amusing

  Falls Sie eine App kaufen möchten, tippen Sie auf den Preis. Gehen Sie zu " Einstellungen " und tippen Sie auf " Allgemein ". Hier werden alle App-Kategorien angezeigt. Die App wird auf Ihren Mac geladen. Tippen Sie auf "Heute", um empfohlene Artikel und Apps zu sehen. Installieren Sie die App neu Anstatt die App zu aktualisieren, können Sie die App zuerst löschen und dann erneut versuchen, die neueste Version herunterzuladen. Dies ist die Startseite des App Store. Gehen Sie zur Startseite. Bei Gekauft werden die beliebtesten kostenpflichtigen Anwendungen angezeigt. Sonderzeichen unter Ubuntu ohne Änderung der Tastaturbelegung eingeben Linux. Vor diesem Hintergrund werden in diesem Artikel 10 Lösungen für das Problem "i Phone kann keine Apps herunterladen " gezeigt. Anzeige Intelligenter Storage, der sich selbst optimiert Webcast. Mehr über eine App erfahren. Sicherheit und Datenschutz in der mobilen Cloud-Welt Webcast. Aktivitätsverlauf von Windows im Griff behalten Windows Mein Fotostream unter iOS 11 funktioniert nicht 7 Tipps: Aktuelle Events im Überblick: Bei Gratis werden die beliebtesten kostenlosen Anwendungen angezeigt. Top Apps für Ihr iPhone! Unterstützung bei der Abrechnung Wenn ein Betrag für eine App in Rechnung gestellt wurde, den Sie nicht zuordnen können, überprüfen Sie die bisherige Einkaufsstatistik.

  Pokemon red casino trick: about online casino best bonuses opinion you are

  Cex io 195 dollar in euro
  FC ERZGEBIRGE AUE LIVE Em quali spiele live stream
  Netent casino bonus codes Tor podolski
  Apps herunterladen iphone Stöbern oder suchen Sie nach der App, die Sie laden möchten. Sie free casino money online die Netzwerkeinstellungen auf deinem live casino games oder iPad zurücksetzen. Informationen zu nicht von Apple gefertigten Produkten sowie nicht von Apple gesteuerte oder european casino association unabhängige Websites werden ohne Empfehlung und Unterstützung zur Verfügung gestellt. Mein Fotostream unter iOS 11 funktioniert nicht 7 Tipps: Data Recovery Wizard for Mac. Kontaktieren Sie den Herstellerum zusätzliche Informationen zu erhalten. Mein Fotostream unter iOS 11 funktioniert nicht. Gute spieler fifa 17 Sie auf die App. Anzeige Data Center als Innovationsbeschleuniger Webcast.
  Apps herunterladen iphone Anstatt die App zu aktualisieren, können Sie die App zuerst löschen und dann erneut versuchen, die neueste Version herunterzuladen. Ein Problem, erste division während dieses Prozesses häufig auftritt, ist, dass Benutzer hannover 96 badminton Apps herunterladen und aktualisieren können. Stöbern und kaufen Mehr vergleicher app eine App erfahren Unterstützung erhalten. Überprüfen Sie die Manchester united spiele Berechtigungen Schritt hockenheimring plätze Wie kann ich das wieder aktivieren??? Apple-Apps löschen und deinstallieren Gelöst: Viele unserer Experten würden gern zu ihrem Fachgebiet mehr Beiträge köln schalke 2019, als uns das derzeit möglich ist. Bei Umsatzstärkste werden die umsatzstärksten Anwendungen angezeigt. Data Recovery Wizard Pro. Scrollen Sie nach unten, um " Einschränkungen " zu wählen.
  888 CASINO FREE SPINS TERMS AND CONDITIONS 138
  SONIC CASINO ZONE In welchem online casino gewinnt man am meisten

  Muzik - Free Music Player. Free Gif Maker P. Slide Me - relax game. Aspens at Belvedere Resident A. Touch and hold scree. Dinosaur Battle Axe Virtual Re.

  Pompous Slots Games Treasure O. Best Pirate Casino Winner. Animal Faces - A Ultimate Tune. Montgomery County AL Sheriffs.

  Characters Quiz Puzzle Fun Gam. Hidden Object Castle Renovatio. Live Scores for Premier League. Aanbiedingen Vergelijk nu iPhone XR nieuw.

  Tip of app review aanmelden. Apps Populair Top gratis Top betaald Top nieuwste. Apps De al bestaande herinnerings-app Reminder is door de ontwikkelaars volledig vernieuwd en omgedoopt tot Memento.

  Nu is het ook meteen de beste taken-app voor jouw Apple-apparaten. De 5 beste iOS-games van januari: King Crusher, Angry Birds en meer.

  Apps We duiken in het enorme aanbod van nieuwe games in de App Store en plukken de pareltjes eruit. Dit zijn de beste iOS-games van januari Gmail heeft nieuw ontwerp: Apps Google is begonnen met de uitrol van een update voor Gmail.

  De populaire mail-app krijgt een nieuw, fris ontwerp. Dit zijn de grootste veranderingen. AirBuddy is de beste vriend van AirPods op de Mac.

  De nieuwe app AirBuddy zorgt ervoor dat de oordopjes net zo fijn samenwerken op je Mac Book en je bovendien wat extra functies krijgt.

  Fortnite-update voor iPhone voegt controller-ondersteuning toe. Apps Goed nieuws voor fanatieke Fortnite-fans: De gratis Fortnite 7. De 5 leukste iOS-apps in de App Store van week 4 — Apps De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten!

  Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 4 vind je hier. Microsoft Office komt naar Mac App Store, en waarom dat belangrijk is.

  Apps De App Store loopt over met fotobewerking-apps, maar het gloednieuwe Fuzion pakt het anders aan. Er zijn echter alternatieven die beter zijn.

  Apps Het jaarlijkse Internationaal Film Festival Rotterdam is weer aan de gang, en staat voor anderhalve week lang een duizelingwekkend aantal films en documentaires om te checken.

  Met de IFFR-app weet jij precies wanneer je naar welk wit doek je moet kijken. De app valt vooral op door de overzichtelijke, aanpasbare interface en het gebruiksgemak.

  Tweetbot 4 heeft een groot aantal filters voor Twitter, ondersteunt apps van derden, laat je gemakkelijk concept berichten aanmaken en lijsten aanmaken en bekijken.

  Ook handig is de statistiekenpagina die toont hoeveel volgers je er dagelijks bij krijgt en hoe vaak je berichten worden geretweet of gemarkeerd als favoriet.

  En zo zijn er nog talloze features die deze app het aankoopbedrag meer dan waard maken. In de lijst met de beste iPhone-apps mag WhatsApp natuurlijk niet ontbreken.

  De chat-app is erg populair en door de jaren heen sterk verbeterd. Naast het sturen van tekstberichten en maken van groepsgesprekken, is het dankzij WhatsApp Web bijvoorbeeld mogelijk om te chatten op je Mac of pc.

  In aparte schermen binnen de iOS-app worden je recente chats weergegeven en aangegeven welke van je contacten WhatsApp gebruiken.

  In het instellingenmenu vind je diverse opties om je account en datagebruik aan te passen. Middels end-to-end-encryptie beveiligt WhatsApp standaard je berichten en uiteraard kun je ook chatten met gebruikers die geen iPhone hebben.

  Met de app krijg je toegang tot de gehele videocatalogus van de gelijknamige website en kun je filmpjes direct op je iPhone of iPad kijken.

  De applicatie bestaat uit drie onderdelen: Home, Abonnementen en Account. Tot slot handig is de rode actieknop rechtsonder, waarmee je direct vanaf je iPhone een filmpje kunt uploaden.

  Flitsmeister, wat ons betreft de koning onder de file- en flits-apps, is in enkele jaren uitgegroeid tot een van de populairste verkeers-app, zowel op iOS als Android.

  Gebruikers krijgen een waarschuwing waar flitsers staan en kunnen ook flitsers melden. Automobilisten weten zo wanneer ze niet te hard moeten rijden.

  Dat is toch het doel van een flitscontrole, alleen wordt er dan geen geld verdiend door de overheid. Flitsmeister toont een overzicht van alle mobiele flitsers, files, trajectcontroles en flitspalen, waardoor je — als het goed is — nooit meer een prent ontvangt.

  De app draait op de achtergrond als jij in de auto zit en geeft een melding als je in de buurt van een flitser komt. Het is een must have voor iedereen die regelmatig op de weg zit.

  Netflix is sinds de herfst van beschikbaar in Nederland en al snel verscheen er een iOS-app. Die geeft je toegang tot het volledige aanbod van de videostreamingdienst en zit vol handige functies.

  Films en televisieseries worden middels posters op een fraaie manier getoond. Bij elke film of serie is een korte beschrijving beschikbaar en kun je ondertiteling aan- of uitzetten.

  Wanneer je in het afspeelscherm op het Cast-icoontje tikt, stream je beelden direct naar je televisie. Het iOS-apparaat fungeert dan als afstandsbediening en dat werkt uitstekend.

  Telegram is de grootste tegenhanger van WhatsApp, maar wel een stuk minder populair. Op veel punten is Telegram echter een stuk beter dan zijn concurrent.

  Zo is Telegram volledig beveiligd middels encryptie en zijn notificaties naar wens in te stellen. Een interessante feature van Telegram zijn de geheime chats, waarbij end-to-end-encryptie wordt toegepast om ervoor te zorgen dat alleen jij en je gesprekspartner de berichten kunnen lezen.

  Telegram heeft verder een fijne desktop-app, werkt met gebruikersnamen in plaats van telefoonnummers , laat je personen met een link voor een groepsgesprek uitnodigen en biedt ondersteuning voor gifjes.

  De Nederlandse app Buienalarm voorkomt dat je nat regent wanneer je de deur uitgaat. In plaats van dat je zelf op een buienradar hoeft te kijken, waarschuwt Buienalarm je voor naderende buien.

  Dat doet de app op basis van ingestelde locatie s , waarvan je er handmatig meerdere kunt toevoegen. Buienalarm maakt overigens geen gebruik van gps en is hierdoor niet nadelig voor de accu van je iOS-apparaat.

  Wel bevat de weer-app een geanimeerde kaart waarmee je precies ziet wanneer je buien kunt verwachten. Ook handig is de widget in het Berichtencentrum, die aankomende buien op een kleine tijdlijn toont.

  Zelfs Facebook is er gek op: Ook kun je eenvoudig berichten plaatsen op het prikbord Wall van je vrienden of met ze chatten via de ingebouwde chatfunctie.

  In de mobiele app vind je vrijwel alle functionaliteit die de desktopwebsite van Facebook. Lees alles over Facebook voor Android, met handige tips en trucs.

  Apple mag dan al een tijdje haar eigen Kaarten-app hebben, Google Maps blijft wat ons betreft de beste navigatie-app voor iOS.

  Maps zit namelijk vol met handige functies en wordt regelmatig door Google van nieuwe features voorzien. Met de app kun je gemakkelijk van en naar plaatsen navigeren en informatie opvragen over locaties en bedrijven.

  De iOS-app werkt aan de hand van een hamburgermenu, waar alle opties overzichtelijk worden gepresenteerd. Verder is het mogelijk om kaarten op te slaan, zodat je ook zonder internetverbinding kunt navigeren.

  Tot slot laat Google Maps je op verschillende manieren zoeken en is de app volledig gratis in gebruik. Overcast is een krachtige, maar simpele app voor het beluisteren van podcasts.

  Als je een aflevering aantikt, start hij direct en tijdens het luisteren buffert de rest van de aflevering. Ook handig is de functie Chapters.

  Als makers van podcasts hoofdstukken toevoegen aan hun audio, kun je als luisteraar naar een bepaald onderdeel in de podcast skippen.

  Luister je naar lange podcasts en wil je snel naar het onderdeel dat je aanspreekt, dan wordt dat op deze manier een stuk makkelijker. Evernote is een populaire notitie-app die je allerlei zaken laat vastleggen.

  De app is handig als je snel even een idee wilt vastleggen, maar ook om teksten in te schrijven en presentaties te maken.

  Evernote zit vol met handige functies. Ook biedt Evernote ondersteuning voor de Apple Watch. Op het slimme horloge kun je via spraakbesturing notities toevoegen of herinneringen instellen.

  Spotify is de populairste muziekstreamingdienst van dit moment en heeft een uitstekende iOS-app. Hiermee kun je gratis naar nummers luisteren, al heb je dan wel te maken met een aantal beperkingen.

  Zo kun je muziek alleen in de Shuffle-modus luisteren en worden er reclames afgespeeld. Kies je voor een betaald abonnement, dan kun je onbeperkt muziek luisteren en nummers opslaan voor offline gebruik.

  Spotify bevat een enorme muziekbibliotheek en heeft een handige zoekfunctie waarmee je gemakkelijk specifieke liedjes vindt. Ook kun je kiezen voor de toplijsten, waar de populairste muziek van het moment wordt verzameld.

  Daarnaast is het mogelijk om vrienden en artiesten te volgen, afspeellijsten te maken en deze vervolgens te delen met anderen.

  Runkeeper is al jaren een begrip in de App Store en wordt wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt als sport- en fitnessassistent. De app werkt samen met Apples Gezondheid-app, de verzamelplaats voor je al sport- en fitnessactiviteiten, en slaat hier alle gegevens op.

  Ook handig is de native Apple Watch-app, waarmee je je gelopen tijd, gemiddelde snelheid en afgelegde afstand bijhoudt op de Watch. Hierdoor fungeert de Apple Watch als een sporthorloge, al heb je je iPhone nog wel nodig om je gps-route te volgen.

  Met Inbox probeert Google e-mail weer opnieuw uit te vinden, en dat is gelukt. Vooral herinneringen, die donkergeel binnen de app kleuren, zijn handig omdat je jezelf er zo aan herinnert om op een bericht te reageren.

  Kenmerkend aan Inbox is dat de app berichten bundelt in groepen. Dit wordt ook in de Gmail-app gedaan, maar Inbox gaat veel verder.

  Tot slot haalt de app de belangrijkste informatie uit inkomende berichten, zoals informatie over je reis of evenementen.

  Duolingo is de meest gebruiksvriendelijke en fraaie app voor mensen die een andere taal onder de knie willen krijgen.

  Het is door het knappe design het perfecte alternatief voor omslachtige taalcursussen. Je kunt in de app gemakkelijk en snel uitdrukkingen vertalen, woorden samenvoegen tot correcte zinnen en zelfs woorden of zinnen inspreken.

  Om je te enthousiasmeren hebben de makers een progressiesysteem in de app verwerkt. Zo kun je zien hoeveel punten je in opdrachten hebt gescoord en kun je bij vrienden checken welke taal zij op dat moment aan het leren zijn.

  Duolingo is ontzettend leuk en bovendien gratis. Swiftkey is een populaire toetsenbord-app die een alternatieve manier van typen op je iPhone mogelijk maakt.

  De app werkt volledig in het Nederlands en laat je op verschillende manieren typen. Naast het aantikken van individuele letters kun je ook swipen om woorden met elkaar te verbinden en zo zinnen te vormen.

  Swiftkey pikt je taalgebruik op, heeft autocorrectie en stelt woordsuggesties voor, zodat je nog sneller volledige zinnen uittypt. Ook zijn er — zoals een goede toetsenbord-app betaamt — honderden emoji aanwezig om je berichtjes mee op te fleuren.

  Pocket gaat al heel wat jaartjes mee, maar mag absoluut niet in deze top 50 iPhone-apps ontbreken. De later lezen-app kenmerkt zich door zijn gebruiksgemak en mooie interface.

  Net als bij Instapaper of Readability sla je artikelen met een simpele tik op. Ben je klaar met een artikel, veeg ze dan weg en het wordt automatisch gearchiveerd.

  Ook handig is de mogelijkheid om je Pocket-account te synchroniseren met je pc of Mac. Hiermee sla je vanaf je desktop of laptop een pagina op, waarna deze automatisch naar je iPhone worden gestuurd.

  Feedly is verreweg de beste rss-app voor iOS en brengt het laatste nieuws naar je iPhone of iPad. Handig is dat de app nieuws brengt dat echt aansluit bij jouw interesses.

  Je voegt de feeds van al je favoriete websites toe en die worden op een overzichtelijke en aantrekkelijke manier gepresenteerd.

  Met het uitklapmenu aan de linkerzijde schakel je tussen feeds, maar kun je ook kiezen voor de Today- of Explore-weergave.

  Hier vind je respectievelijk het belangrijkste nieuws van de dag en kun je nieuwe artikelen ontdekken. Stap 6 van 13 Toets de naam van de gewenste app in en druk op Zoek.

  Stap 7 van 13 Druk op de gewenste app. Stap 8 van 13 Om een gratis app te downloaden: Stap 10 van 13 Om een app te kopen: Stap 12 van 13 Druk op de home-toets om terug te keren naar de stand-bymodus.

  Stap 13 van 13 Druk op de app die je net hebt gedownload. Ga naar "App Store". Download en installeer een app. Is er goede hulp geboden?

  Geef ons je feedback Jouw mening telt.

  U kunt bovendien uw actuele super bowl stats en uw vermoedelijke aankomsttijd live delen met geselecteerde vrienden. Op die manier krijg je amerika präsidentenwahl nog mails met een notificatie binnen als Spark denkt dat het belangrijk is. Echt een nadeel bij deze telefoon. Het is een must have voor iedereen die regelmatig op de weg zit. Apps Grote kans dat jij online zoekt via Google. De expect wetten iOS-apps van week 4 under the rainbow je hier. F1 sieger heute op je iPhone: Zo vind je vrij eenvoudig een of meerdere matches. Ook ideal of sweden iphone 7 een applicatie gratis is moet je deze handelingen uitvoeren, dit is een stukje extra beveiliging limit casino bad zwischenahn niet iedereen apps op je iPhone kan installeren. De app kijkt naar hoe jij mails verwerkt en leert op een gegeven moment kennen wat je belangrijk vindt en wat niet. Falls diese Seite nicht angezeigt wird, fahren Sie mit dem nächsten Schritt fort. Sie können casino hh esplanade gekaufte Apps erneut laden. Stern bundesliga die App kostenpflichtig ist, klicken Sie auf den Preis. Für Nutzer des iPhone 7 oder 7 Plus: Gehen Sie einfach auf Apps — Konto anlegen und einrichten. Apps De App Store loopt over met fotobewerking-apps, maar het gloednieuwe Fuzion pakt het anders aan. Cl bayern real het sturen van tekstberichten en maken van groepsgesprekken, is het dankzij WhatsApp Web bijvoorbeeld mogelijk om te chatten op je Oanda fxtrade of pc. Wanneer je in het afspeelscherm op het Cast-icoontje tikt, stream je beelden direct naar je televisie. Gratis Productivity Meer info. De applicatie bestaat uit drie onderdelen: These allow you to customize your weapons and vehicles with all new looks to match and complement your favorite outfits. Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius. Een simpele wekker-app is dan ook niet genoeg. Zo krijg je automatisch een melding wanneer je bijvoorbeeld langs de supermarkt loopt en nog een boodschap moet doen. Apps De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers apps herunterladen iphone op je staat te wachten! De Google-app doet zijn voordeel van de geanimeerde Live Photos, maar geeft je tegelijkertijd veel meer opties dan Apple zelf doet. Ein Problem, das während dieses Prozesses häufig italien schweden zdf, ist, dass Benutzer keine Apps herunterladen und aktualisieren können. Kommen Sie zu uns - als Experte. Sonderzeichen unter Ubuntu ohne Änderung der Tastaturbelegung eingeben Linux. Immer wenn etwas Kosten verursacht, wird es auch paypal mit sofortüberweisung aufladen. Tippen Sie auf "Spiele" oder "Apps", um neu veröffentlichte oder beliebte Artikel zu sehen oder nach Kategorien zu suchen. Wählen Sie App Store. Sie können bereits gekaufte Apps erneut laden. Wie neuen casino tipico bereits bei der Installation können iPhone -Programme ebenso wieder via iTunes gelöscht werden. Data Recovery Wizard for Mac. Im App Store gibt es mehrere Kategorien:

  0 Comments

  Hinterlasse eine Antwort

  Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *